Croàcia en 7 dies (amb escapada a illa)

Aquest viatge a Croàcia ens portarà a conèixer un dels països que més ganes teníem de visitar des de fa ja molts anys. Conegut per ser una combinació perfecta entre una naturalesa única, platges d’aigües de blaves impossibles i ciutats i pobles bellíssims a més d’una història que li ha donat a aquest país un llegat cultural inigualable, com pots imaginar, Croàcia és un d’aquests destins que no et deixa indiferent.

El primer i potser més important en una ruta per Croàcia en una setmana és decidir quins llocs vols visitar ja que 7 dies és un temps relativament reduït i probablement, hauràs de descartar algun atractiu turístic. Una altra cosa que és molt important, és tenir clar que la ruta que compartim amb tu és només una proposta, pensada per a viatgers que vulguin conèixer el màxim del país, i que la pots adaptar perfectament al teu gust o necessitats. És per això que et recomanem prendre’t un temps per a revisar quins llocs incloem i sobretot, si aquests entren dins dels teus «imprescindibles» perquè aquest viatge sigui realment el teu viatge.Un altre aspecte al qual prestar especial atenció i que també, podrà determinar la ruta, és l’aeroport al qual arribaràs. Els aeroports més importants i utilitzats a Croàcia són els de Zagreb, Split i Dubrovnik, i depenent de la ruta que vagis a fer, pot ser millor entrar i sortir per l’un o l’altre.Les nostres propostes estan pensades per a entrar per Zagreb i sortir per Dubrovnik ja que això et permetrà fer una ruta per Croàcia en 7 i 10 dies lineal encara que això també comporta que hauràs de recollir el cotxe de lloguer en una oficina i retornar-lo en una altra, amb el conseqüent increment de preu.En cas que això no t’encaixi, sempre pots entrar i sortir pel mateix aeroport i fer alguns quilòmetres més.

  • Dia 0: Vol a Zagreb (visita a la ciutat)
  • Dia 1: Zagreb – Parc Nacional dels Llacs Plitvice
  • Dia 2: Parc Nacional dels Llacs Plitvice – Zadar
  • Dia 3: Zadar – Trogir – Split
  • Dia 4: Split
  • Dia 5: Excursió a Hvar o Brac
  • Dia 6: Split – Dubrovnik
  • Dia 7: Dubrovnik i vol de tornada

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *