QUE CAL TENIR EN COMPTE ABANS DE COMPRAR ROBA D’ESPORT:

  • El primer que cal tenir en compte és sentir-nos còmodes i lleugers amb qualsevol roba o calçat. És un aspecte bàsic de la roba esportiva i una de les funcions principals, per no sobrecarregar-nos de pes innecessari o eliminar qualsevol fregada sobre la pell.
  • És millor la roba ajustada o ample? Tot depèn del tipus d’exercici que vulguis realitzar, per exemple per jugar a pàdel o golf s’utilitza roba ample, en canvi en el fitness o l’indoor cycling és aconsellable la roba ajustada i elàstica.
  • Pel que fa al tipus de teixit, cal triar un que permeti una total transpiració de la nostra pell cap a l’exterior. El niló o el polièster són fibres que permeten una alta transpiració i alhora un ràpid assecat, tant de la humitat procedent de l’exterior com la de l’interior.
  • Si gran part de l’exercici el fem a l’aire lliure, cal tenir en compte la propietat impermeable de la roba en cas de pluja. De la mateixa manera, per realitzar exercici durant l’hivern a baixa temperatura, existeixen teixits amb capacitats aïllats, però alhora lleugers i transpirables.
  • Pel que fa a l’estètica, no hauria de ser gaire rellevant a l’hora de triar un model o un altre, només cal tenir-ho en compte si l’activitat la realitzem durant la nit i en exteriors. En aquest cas recomanem utilitzar roba clara i amb reflectants incorporats.
  • Finalment, el calçat és igual d’important que qualsevol altre equipament, per això haurem de triar un calçat a mida, que no estrenyi massa, que sigui lleuger i tingui una sola ben gruixuda.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *