Què veure a Viena en 3 dies

Situada a la vora de Danubi i capital d’Àustria, Viena és un dels destins més visitats per viatgers de tot el món que busquen en aquesta capital imperial gaudir d’una de les ciutats amb més encant d’Europa.Encara que podries conèixer els seus atractius turístics més importants en 2-3 dies, et recomanem sempre que puguis, dedicar 4-5 dies per a així fer alguna escapada pels voltants i conèixer llocs com les Valls del Danubi, Wachau o els Boscos de Viena, entre molts altres.

Abans de començar aquesta ruta per Viena en 3 dies, et deixo un breu resum amb tots els punts d’interès i millors experiències que gaudiràs cada dia. Pots ampliar la informació de cadascun d’ells utilitzant aquesta llista de llocs per veure a Viena.

  • DIA 1: Palau Hofburg, Biblioteca Nacional d’Àustria, Escola Espanyola d’Equitació, Òpera de Viena, Cripta Imperial, Església de Sant Pere, Catedral de Sant Esteban, Rellotge Anker, Casa de Mozart i Concert de música clàssica.
  • DIA 2: Mercat Naschmarkt, Palau de Schönbrunn, Stadtpark, Hundertwasserhaus i El Prater.
  • DIA 3: Palau de Belvedere, Església de Sant Carles Borromeo, Museu d’Història de l’Art o Museu d’Història Natural, Plaça dels Herois, Parlament d’Àustria, Ajuntament de Viena i Església Votiva.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *